WIJKEN & ACTIVITEITEN

Even voorstellen

Uitleg aanmelden

Verkerklooptraining locatie Noordpark

Iedere 2 weken tussen 27-03-2019 en 19-06-2019 op woensdag van 15:00 tot 16:00

Sport, Evenementen

Noordpark


42e editie van de Verkerkloop
Woensdag 15 mei vindt de 42 editie plaats van de Verkerkloop! Loop jij ook (weer) mee? https://www.verkerkloop.nl/

Scholenloop
Kinderen vanaf 6 jaar van de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam kunnen meedoen met het scholenkampioenschap. De meisjes en jongens lopen apart en in verschillende leeftijdscategorieën afstanden van 600 tot 1200 meter.

Ieder kind dat over de finish komt, ontvangt een herinneringsmedaille. In iedere categorie zijn er prijzenbekers voor de nummers 1 tot en met 3 bij de meisjes en de jongens. Ook is er een 1e, 2e en 3e prijs voor de basisscholen die over alle categorieën bij elkaar het snelst zijn.

Doe vooraf mee met de Toppie looptraining!
Ben jij klaar voor de start? Op veel basisscholen wordt vooraf goed geoefend voor de Zwijndrechtse hardlooptraditie. Daarnaast bieden wij in samenwerking met de Verkerkloop organisatie ook drie trainingen aan voor alle kinderen die graag goed voorbereid aan de start willen verschijnen. Door middel van leuke oefeningen maak je kennis met de hardloopsport, een unieke ervaring!

Ontvang een sportief kado van de Rabobank
JOGG-partner Rabobank beloont alle kinderen die meedoen met de Toppie hardlooptrainingen met een sportief kadootje. Wanneer je deelneemt aan minimaal 3 van de 6 Toppie hardlooptrainingen (beide locaties mogelijk) krijg je een voucher waarmee je het kadootje bij de Rabobank Zwijndrecht aan de Beneluxlaan 5  kunt ophalen!

Het investeren in de lokale gemeenschap is één van de belangrijkste pijlers van Rabobank Drechtsteden. Door bij te dragen aan initiatieven op het gebied van ontwikkeling van jeugd en talent werken we samen aan een gezonde en prettige leefomgeving. Een belangrijk onderdeel hiervan is gezonde voeding en  voldoende beweging bij jongeren. Samen met JOGG Zwijndrecht zet Rabobank zich hier voor in.

Twee locaties
De trainingen zullen dit jaar plaatsvinden op twee lcoaties. Kijk dus goed voor welke locatie je inschrijft (inschrijven voor beide locaties is ook mogelijk)! De laatste training is een ouder- en kindtraining.
 

Data Toppie looptrainingen Noordpark:
Woensdag 3 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 17 april van 15:00-16:00 uur
Woensdag 8 mei van 10:00 tot 11:00 uur (ouder en kind training)

Locatie: Noordpark (we starten bij de parkeerplaats van VVGZ)